Policijai ziņots par kārtējām zādzībā, kas izdarītas Ventspils pilsētā un novadā, un šie noziegumi kārtējo reizi apliecina, ka zagļi nav izvēlīgi un ņem gandrīz visu, kam tiek klāt.

Policija pārbauda 22 un 27 gadus vecu vīriešu saistību ar divu garāžu uzlaušanu. 21.novembrī, uzlaužot garāžas atslēgu, iekļūts tajā un nozagti instrumenti, degviela un sabojāts motobloks. Savukārt divas dienas agrāk sabojāts velosipēds un garāžas durvis. Uzsākts kriminālprocess.


Laika posmā no 20.līdz 21.novembrim Ugāles pagastā kādās mājās no garāžas nozagtas četras vasaras sezonas riepas, akumulatoru lādētājs, instrumenti un degviela. Savukārt 20. novembrī Vārves pagastā atpūtas kompleksā pagaidām nenoskaidrota persona nozaga divus mobilos telefonus, kas pieder 62 gadus vecam vīrietim, kā arī cigaretes, naudu un divas ievārījuma burciņas.

Policijā reģistrēta arī kārtējā velosipēda zādzība. Šoreiz braucamais nozagts Ostas ielas nama kāpņu telpā. Savukārt veikalā Lielajā prospektā nozagts mobilais telefons, bet materiālie zaudējumi ir 50 lati.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: