Pie devītā panākuma Igaunijas čempionātā tikusi Māra Ļaksas pārstāvētā Tarvas komanda, kas viesos pieveica TTU vienību, bet pirmo zaudējumu Sanda Buškevica vadībā piedzīvojuši Valgas basketbolisti.

Iepriekšēja nacionālā čempionāta spēlē Tarvas viesos sagrāva čempionvienību Kalev/Cramo, bet Māris Ļaksa izcēlās ar 30 gūtiem punktiem. Spēlē ar TTU ventspilnieks nebija tik rezultatīvs, kurš 26 minūtēs guva septiņus punktus (arī 5 bumbas pie groziem), taču komandas pārsvars šaubas neradīja – viesi zaudēja tikai pēdējo ceturtdaļu, taču mača liktenis faktiski jau bija izšķirts pirmajās trīs, pēc kurām uz tablo bija 64:40. Visā mača uzvara 76:61, kas turnīra tabulā ļauj ieņemt visai drošu otro vietu.

Sandis Buškevics un Valga viesojās Tartu, kur BBL mača tikās ar TU/Rock. Igaunijas čempionāta līderi jau pirmajā puslaikā 59:29, otrajā puslaikā atļaujoties spēlēt nedaudz mierīgākā ritmā, bet tik un tā izcīnot pārliecinošu uzvaru – 98:66. Tartu komandai tas bija septītais panākums astoņos mačs, bet Valgas basketbolistiem sestā neveiksme septiņos mačos. Tiesa komandai tas bija pirmais zaudējumus kopš Buškevica pievienošanās novembra sākumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: