Pēdējās dienās sevišķi aktīvi bijuši svešu mantu tīkotāji, kas dažādas zādzības paveikuši gan pilsētā, gan novadā.

19. oktobrī konstatēts, ka nozagta laiva, kas atradās Tārgales pagastā, dārzu kooperatīva teritorijā Ventas upes krastā. Materiālais zaudējums 300 latu. Dienu vēlāk nozagti trīs pārvietošanās līdzekļi. Zlēkās nozagti divi pie mājām novietoti motorolleri, bet Vārvē nozagts sieviešu velosipēds, kas nepieslēgts atradies pie veikala. Vēlāk velosipēds tika atrasts pie veikala krūmos.

 

Arī pilsētā zagļi rosījušies iespaidīgi, turklāt trīs zādzības konstatētas vienā dienā. Svētdien ap pulksten 5 konstatēts, ka nozagta automašīna VAZ 21051, kas bija novietota nama pagalmā Sarkanmuižas dambī. Automašīnu bija nozaguši jaunieši, kas pēc tam arī izraisīja ceļu satiksmes negadīju, bet vēlāk auto atrasts sadedzināts.

 

Laika posmā no plkst. 14.30 līdz 15 zagļi sarūgtinājuši neuzmanīgus autobusa gaidītājus Ventspils autoosta pasažieru uzgaidāmajā telpā. Bez uzraudzības bija atstātas divu sieviešu mantas, no kurām tika nozagts soma ar portatīvo datoru un datorpeli. Materiālie zaudējumi 290 latu.


Portatīvais dators nozagts arī no dzīvokļa Lielajā prospektā. Zagļi uzlauzuši dzīvokļa durvis un no tā aiznesuši datoru, sagādājot īpašniekiem 264 latu lielus zaudējumus.

 

Vēl svētdien P. Stradiņa ielā interesanti izpildījies kāds 63 gadus vecs vīrs. Ap pulksten pusdiviem dienā viņš pastaigājies ar nazi rokās, turklāt arī uzvedies agresīvi. Nažu vīram sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. 

 

Savukārt vakar kārtējā zādība konstatēta novadā - Ances pagastā kādās mājās nozagts trimmeris, kas atradās neaizslēgtā garāžā. Materiālais zaudējums 200 lati.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: