Olimpiskā centra Ventspils čempionātā basketbolā pie pirmās uzvaras tikuši Ventspils Augstskolas pirmās komandas spēlētāji, kas apspēlēja citas mācību iestādes – Ventspils Tehnikuma - basketbolistus.

Apskati foto!

Studenti pirmajā ceturtdaļā izvirzījās vadībā 15:8, taču līdz pārtraukumam tehniku basketbolistiem gandrīz izdevās panākt izlīdzinājumu, pietuvojoties viena punkta attālumā – 17:18. Otrā ceturtdaļa sākās ar Oļega Boitmaņa trīs punktu gājienu, kas VT jau ļāva izvirzīties vadībā, tomēr prieki nebija ilgi. Sāncenši atbildēja ar izrāvienu 16:3, bet puslaiku noslēdza savā labā 44:27.

Pēc pārtraukuma Ventspils Tehnikuma komandai ne tikai neizdevās samazināt VeA pārsvaru, bet tas vēl vairāk pieauga. Trešās ceturdaļas vidū Kristaps Bumbulis ar sešiem punktiem pēc kārtas pirmo reizi savai komandai panāca vairāk nekā 20 punktu pārasvaru (54:33), bet visā spēlē augstskola svinēja uzvaru 92:58.

Uzvarētājiem pa 18 punktiem guva Edijs Silnieks un Valters Košeļovs, Bumbulis savāca 15 punktus, bet Austris Laizāns – 13. Tehnikuma rindās par rezultatīvāko spēlētāju ar 12 punktiem kļuva Arvis Malta, 11 punkti Rihardam Sedliņam, bet Boitmanis guva 10 punktus.  

Nākamās spēles:
Sestdien, 27.oktobrī plkst. 14:30
Baltijas Ekspresis - Tārgale/ZS Krasti
Sestdien, 27.oktobrī plkst. 16:00
Brīvostas Pārvalde - Bērzi PLUS
Svētdien, 28.oktobrī plkst. 14:00
Statoil - Blāzma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: