Pagājušās nedēļas nogalē policijai nācies aizturēt krietnu pulciņu dzērājšoferu, kuri pie auto stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet Jūrkalnes pagastā sacensību laikā cietis motokrosa dalībnieks.

20. oktobrī pusnaktī pa Kuldīgas ielu 28 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu Peugeot Partner, būdams alkohola reibumā.

Tajā pašā naktī ap plkst. 3.00 Ventspils novada Popes pagastā pa autoceļu Valdemārpils-Pope pagaidām nenoskaidrots vadītājs vadīja transportlīdzekli Audi A4 Avant ar Lietuvas Republikas numura zīmi un pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ nobrauca no brauktuves, kā rezultātā transportlīdzeklis apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cietusi sieviete, kura bezsamaņas stāvoklī nogādāta slimnīcā intensīvās terapijas nodaļā.

Dienu vēlāk, 21. oktobrī, ap plkst. 00.40 pa Lauku ielu 24 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu Audi A6 Avant, būdams alkohola reibumā. Viņa izelpā konstatētas 2,45 promiles alkohola.

Bet no rīta ap plkst. 9.20 Usmas ielas mājas pagalmā 51 gadu vecs vīrietis ar automašīnu Saab izraisīja ceļu satiksmes negadījumu. Pēc tam tika konstatēts, ka viņš atrodas arī krietnā alkohola reibumā (2,68 promiles). Savukārt šīs pašas dienas vakarā Talsu ielā aizturēts kāds 36 gadus vecs vīrietis, kurš pie auto stūres bija sēdies 1,62 promiļu reibumā.

Bet 20. oktobrī ap plkst. 16 saņemta informācija, ka Ventspils novada Jūrkalnes pagastā, motokrosa sacensību laikā 41 gadu vecs sportists kritis un guvis dažāda rakstura ķermeņa traumas. Pēc negadījuma viņš nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: