Inženieru ielā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietis 62 gadus vecs motocikla vadītājs.

Vīrieša vadītais motocikls "Kawasaki" pirmdien ap pulksten 19.30 sadūrās ar automašīnu "BMW 330", bet pēc tam arī ietriecās stāvošā automašīnā "Opel Vectra". Motociklists, veicot apdzīšanu, nav pārlieicnājies par manevra drošību, un tieši tāpēc arī notikusi sadursme. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēti vairāki lūzumi un smadzeņu satricinājums.

Desmit minūtes vēlāk avārija notika Kaiju un Talsu ielas krustojumā, un arī šoreiz pie vainas neuzmanība. 52 gadus vecā "Ford Focus" vadītāja, iebraucot krustojumā, neizpildīja ceļa zīmes "Dodiet ceļu!" prasības, un viņas auto sadūrās ar "Volvo V40", kuru vadīja 75 gadus vecs vīrietis. Pēc sadursmes Volvo uzbrauca elektropārvades stabam, to bojājot.

Savukārt ap pusdesmitiem rītā Ugāles pagastā aizturēts 35 gadus vecs vīrietis, kurš atkārtoti gada laikā bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām vadīja automašīnu "Volvo 740".

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki, tajā skaitā arī kāda sešus gadus veca meitenīte. Viņa atradās automašīnā, kas saskrējās ar alni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: