Izglītības programmai Iespējamā misija pievienojies arī Ventspils Augstskolas absolvents – Andrejs Gorbunovs, kurš ieguvis bakalaura grādu Tulkošanas fakultātē.

Viņš skolēniem mācīs angļu valodu. Gan Andreja studijas, gan darbs bijis saistīts ar valodu un tulkošanu. Pēc Ventspils Augstskolas Tulkošanas fakultātes absolvēšanas viņš izveidojis savu tulkošanas uzņēmumu, jo sapratis, ka pietiek prasmju un zināšanu, lai augstā kvalitātē darbotos patstāvīgi.

Pieteikties Iespējamai misijai Andrejs nolēmis tāpēc, lai pats iegūtu jaunu pieredzi un piešķirtu lielāku jēgu savam darbam. «Ja es pēc gadiem piecpadsmit sapratīšu, ka kāds mans bijušais skolēns ir labā situācijā tāpēc, ka mana darba rezultātā reiz sapratis, ka angļu valoda ir noderīga, tad es būšu paveicis ko nozīmīgu,» uzskata Andrejs. Viņam ir skaidrs priekšstats par to, kādas vērtības viņš vēlētos bērniem nodot: «Es gribētu skolēniem iemācīt to, ka pasaule pagriezīsies pret viņiem tā, kā viņi pret to izturēsies. Vēlos, lai skolēni izturas pret citiem tā, kā grib, lai izturas pret viņiem».

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: