Aprīļa beigās Ventspils pilsētā un novadā vairāki cilvēki iedzīvojušies miesas bojājumos.

28. aprīlī ap plkst. 20.15 Saules ielā pie daudzdzīvokļu ēkas kāpņutelpas izcēlās kaimiņu kautiņš. Kāds vīrietis vispirms kaimiņam iesita ar roku pa seju, bet pēc tam turpināja viņu sist ar kādu melnas krāsas priekšmetu, trāpot pa roku un galvu. Cietušais nogādāts slimnīcā ar sasitumiem un labās rokas pirksta lūzumu. Uzsākts kriminālprocess.


Šīs pašas dienas agrā rītā Inženieru ielā pie Ventspils augstskolas dienesta viesnīcas  22 gadus vecs vīrietis nogrūdis pa trepēm citu vīrieti, kā arī vairākas reizes iesita viņam pa galvu. Ap pulksten 15 ceļu satiksmes negadījums notika Kuldīgas ielā – uz braucamās daļas izskrējis gājējs, kuram uztriecās 48 gagus veca vīrieša vadīts Toyota Corolla Verso. Cietušais ar dažādiem ķermeņa sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Usmā 58 gadus vecu vīrieti sakoda suns, bet, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, uzsākts kriminālprocess.  Par laimi, bez traģiskām sekām beidzās kādas māmiņas uzdzīve Piltenē. 36 gadus vecā sieviete bija tādā alkohola reibumā, ka nebija spējīga aprūpēt savu nepilnus piecus gadus veco dēlu.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: