Ceturtdien Reņķa dārzā risināsies "Nāc un sporto!" pasākums vidējo distanču skriešanā un nūjošanā, kā arī orientēšanās mači Piedzīvojuma parkā, kur nedēļas nogalē izkustēties aicināti velobraukšanas entuziasti.

 

Reņķa dārzā dalībnieku reģistrācija no plkst. 17.30. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem. Kā parasti, īpaši gaidītas ģimeņu komandas.

 

No plkst. 15 Piedzīvojumu parkā un piejūras meža teritorijā norisināsies jau otrais „Ventspils AZIMUTS 2012” posms. Sacensībās varēs piedalīties ikviens interesents, izvēloties kādu no trim grūtības pakāpes distancēm. Starts jebkurā laikā no plkst. 15 līdz 18, bet dalība ir bez maksas. Distances no 2,9 (7 kontrolpunkti) līdz 10,2 (19 kontrolpunkti) kilometriem. Šogad seriālā tiks aizvadīti astoņi posmi Ventspils pilsētā un novadā.

 

Savukārt 29. aprīlī Sporta pārvalde sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” aicina visus pilsētas iedzīvotājus un viesus piedalīties velobraukšanas pasākumā, kurš norisināsies pa Piedzīvojumu parka velotakām. Būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko grūtības trasi. Pirmais visvieglāk veicamais posms trasē iezīmēts zaļā krāsā un tas ir 2 km garš, vidējās grūtības posms ir iezīmēts baltā krāsā un tas ir 3 km garš, savukārt pats sarežģītākais trases posms, kas vairāk piemērots velosportistiem, ir 4 km garš un iezīmēts sarkanā krāsā.

 

Tās nav domātas kā sacensības, bet kopīga velobraukšana individuāli vai arī lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Sākums plkst. 12:00.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: