Otrdien Ventspili apmeklēs Baltic Technology Group (BTG) un starptautiskās korporācijas Unisys Corporation vadības pārstāvji, kas uzstāsies ar vieslekciju Ventspils Augstskolā.

Tāpat viesi apmeklēs Ventspils Augsto tehnoloģiju parku (VATP), lai pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas.

BTG ir viens no lielākajiem IT uzņēmumiem Latvijā, kas no šī gada septembra ir izveidojis filiāli VATP, piedāvājot darba iespējas programmētājiem.

„Mums ir liels prieks, ka tādi nopietni IT uzņēmumi kā BTG un to sadarbības partneri savas darbības attīstībai izvēlas Ventspils pilsētu. BTG nodrošina IT pakalpojumus kopš 1991. gada. Uzņēmums specializējas AB Suite & EAE (LINC) risinājumu izstrādē un programmēšanā, apkalpojot klientus visā pasaulē. BTG strādā ap sešdesmit programmētāji”– pastāstīja VATP valdes priekšsēdētājs Ivars Eglājs.

Ventspils Augstskolas IT fakultātes studenti, potenciālie BTG un Unisys sadarbības partneri un citi interesenti ir laipni aicināti apmeklēt vieslekciju, kas notiks 18.oktobrī Ventspils Augstskolā 108.auditorijā no plkst. 12.45 līdz 14.15.

Vieslekcijas laikā BTG Personāla un projektu vadības direktore Astra Ķikute iepazīstinās klātesošos ar uzņēmuma darbību, attīstības perspektīvām, nepieciešamajiem darbiniekiem Ventspilī un AB Suite programmētāju projektu iespējām. Savukārt BTG galvenā sadarbības partnera - starptautiskās korporācija Unisys mārketinga vadītājs Mārtens Šneiders prezentēs AB Suite programmēšanas vidi un tās priekšrocības, kā arī pastāstīs par Ventspils Augstskolas studentu iespējām piedalīties Unisys produktu testēšanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: