Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš un Ventspils Augstskolas (VeA) studiju prorektore Una Libkovska svinīgi pasniedza stipendijas desmit VeA studentiem par izcilību informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomā.

Konkursa ietvaros tika saņemti astoņpadsmit pretendentu pieteikumi, kas tika vērtēti saskaņā ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības stipendiju par izcilību IKT jomā nolikuma nosacījumiem.

Komisijas sastāvā bija Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš, VeA Informācijas tehnoloģiju fakultātes dekāns Vairis Caune, Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas pārstāvis Armands Magone, VeA Inženierzinātņu institūta “Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centrs” direktora p.i. Inese Lūsēna-Ezera, VeA Informāciju tehnoloģiju fakultātes Inženierzinātņu nodaļas vadītājs Jānis Šate, kā arī VeA Stipendiju un kredītu piešķiršanas komisijas priekšsēdētāja Kate Zonberga.

Vienpadsmit pretendenti bija vidējo izglītības iestāžu absolventi – šobrīd VeA Informācijas tehnoloģiju fakultātes bakalaura un 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu pirmā kursa studenti.

Stipendiju komisija pretendentu novērtējuma rezultātā par atbilstošiem saņemt Ventspils valstspilsētas pašvaldības stipendiju par izcilību IKT jomā atzina:
    1. Danielu Baliku;
    2. Edgaru Bērziņu;
    3. Kristiānu Felšu;
    4. Mareku Krišjāni;
    5. Martinu Maiku Mazkalniņu;
    6. Tomu Milleru;
    7. Amandu Rebuku;
    8. Denisu Solovjovu;
    9. Anniju Stateviču;
    10. Lauru Zveju.

Stipendiju par izcilību IKT jomā piešķir reizi gadā desmit studentiem. Stipendija tiek piešķirta uz desmit mēnešiem, katru mēnesi izmaksājot stipendiju nu jau 250 eiro apmerā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: