Ceturtdien, 12. oktobrī, apmeklētājiem atkal būs atvērta Gāliņciema bibliotēka, kur noslēgušies garantijas būvdarbi. Kā jau iepriekš ziņots, bibliotēku nācās uz laiku slēgt, jo tika konstatēta griestu apdares paneļu deformācija, tāpēc bija nepieciešams izveidot deformācijas šuves, lai materiālam būtu iespējams gan izplesties, gan sarauties.

Šādu tehnisko risinājumu saskaņojis materiāla ražotājs, un būvnieks garantijas remonta ietvaros bibliotēkas lielajā zālē nofrēzējis dekoratīvos apdares paneļus un izveidojis deformācijas šuves.

Pašvaldības iknedēļas preses konferencē Ventspils valstspilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Aigo Gūtmanis norādīja, ka būvnieki ar darbiem tikuši galā nepilnās četrās dienās, turklāt neradot lielu netīrību, jo frēzēšanas darbus veica ārpusē, bet grāmatu plaukti tika apsegti ar plēvēm. Garantijas remontu pārējās plaknēs, kas nav tik lielas, būvnieks veiks laikā, kad bibliotēka nestrādā – sestdienas pēcpusdienā un svētdien.

Gāliņciema bibliotēkas vadītāja Krista Karabeško apliecina, ka bibliotēkas komanda ir gatava atsākt darbu. Sākot no nākamās nedēļas, visi Gāliņciema bibliotēkas iecerētie pasākumi, kas, gaidot remonta noslēgumu, piesardzīgi bija ieplānoti citās pilsētas bibliotēkās, atgriezīsies Gāliņciema bibliotēkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: