Ventspils Digitālais centrs aicina topošos un esošos uzņēmējus piedalīties Tehnoloģiju pēcpusdienā “Google profils uzņēmumiem”, kurā būs iespējams uzzināt, kā ievietot visu nepieciešamo pamatinformāciju par savu uzņēmumu un tā darbību Google, lai tā būtu pieejama interneta meklētājprogrammā potenciālajiem klientiem.

Pasākumā ir iespējams piedalīties gan klātienē, gan tiešsaistē!

Viena no populārākajām vietām, kur cilvēki meklē informāciju par nepieciešamo pakalpojumu, produktu vai konkrētu uzņēmumu, ir Google meklētājprogramma, tāpēc ikvienam uzņēmuma īpašniekam ir svarīgi parūpēties, lai visa nepieciešamā informācija ir brīvi pieejama topošajiem klientiem.

Bezmaksas pasākums norisināsies 26. oktobrī plkst. 17.30 – 18.10 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5, kā arī tiešsaistes platformā Zoom. Pieteikties Tehnoloģiju pēcpusdienai iespējams līdz 25. oktobrim, aizpildot anketu šeit: https://adre.se/googlepecpusdiena.

Tehnoloģiju pēcpusdienā būs iespēja apgūt, kā:

  • izveidot un izmantot Google uzņēmuma profilu;

  • personalizēt profilu – pievienot attēlus, piedāvājumu, kontaktinformāciju, darba laiku, atrašanās vietu, apkalpošanas apgabalu u.tml.;

  • uzzināt atslēgvārdus, pēc kuriem klienti meklē jūsu uzņēmumu.

Nodarbību vadīs pasniedzējs Alberts Kozlovs. Dalībnieki, kuri atzīmēs, ka vēlas piedalīties Tehnoloģiju pēcpusdienā tiešsaistē, Zoom pieslēgšanās saiti saņems e-pastā pasākuma dienā.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: