Ventspils Digitālais centrs aicina vecākus apmeklēt praktisku bezmaksas nodarbību “Google kalendārs ģimenes ikdienas plānošanai”, kurā būs iespēja uzzināt vairāk par Google kalendāra sniegtajām iespējām, tā izmantošanu un sinhronizēšanu, lai ikdienas plāni, notikumi un pasākumi būtu pārskatāmi un pieejami ikvienam ģimenes loceklim.

Bezmaksas nodarbība vecākiem notiks 7. septembrī plkst. 17.30 – 18.30 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Lai pieteiktos nodarbībai, nepieciešams aizpildīt anketu: www.adre.se/pieteiktiesgoogle. Vietu skaits ierobežots!

Kurās dienās un cikos bērniem ir ārpusskolas nodarbības un treniņi, kad bija pieraksts pie ārsta, kuram konkrētajā dienā jāsavāc bērni no skolas, kad bija vecāku sapulce, pa vidu tam visam radu un draugu svētku dienas – ikdienas skrējienā to visu atcerēties varētu būt diezgan liels izaicinājums. Par laimi ir dažādi digitālie rīki, kas atvieglo laika plānošanu, atgādinot par uzticētajiem pienākumiem - viens no tiem ir Google kalendārs. Tas ir ērts rīks ģimenes ikdienas plānošanai - ārpusskolas nodarbības, dažādas vizītes un pieraksti, ģimenes svētku dienas, treniņi, paveicamie darbi – viss vienuviet un pieejams ikvienam ģimenes loceklim jebkurā vietā un laikā!

Aicinām vecākus ņemt līdzi savu viedierīci vai datoru, lai jau nodarbības laikā varētu praktiski izmēģināt sava ģimenes kalendāra pielietošanu.

Nodarbību vadīs pasniedzējs Didzis Ābele. Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: