No 7. augusta līdz 31. augustam Ventspils Augstskolā norisinās papilduzņemšana studijās neaizpildītajās budžeta un maksas vietās visos studiju līmeņos un programmās.

Pieteikties studijām iespējams, nākot klātienē Ventspils Augstskolā, katru darba dienu no 10:00 līdz 16:00 vai sūtot pieteikumu elektroniski.

Ventspils Augstskolas piedāvātās bakalaura studiju programmas: “Programmēšanas specialists (1. līmeņa augstākā izglītība), “Datorzinātnes”, “Elektronikas inženierija”, “Biznesa vadība”, “Jaunuzņēmumu vadība”, “Vadībzinātne”, “Starpkultūru komunikācija”, “Tulkošana un valodu tehnoloģija”.

Maģistra līmeņa studiju programmas: “Stratēģiskā starpkultūru komunikācija”, “Lietišķo tekstu tulkošana”, “Uzņēmējdarbības vadība”, “Datorzinātnes”, “Elektronika”.

Doktora līmeņa studiju programmas: “Valodu un literatūras studijas” , kas īstenota kopā ar Vidzemes augstskolu un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju, “Ekonomika un uzņēmējdarbība”, kas īstenota kopā ar Liepājas Universitāti un Daugavpils Universitāti.

Līdz šim vislielākā interese ir izrādīta studiju programmās “Biznesa vadība”, “Datorzinātnes”, “Tulkošana un valodu tehnoloģija”, “Jaunuzņēmumu vadība” un “Uzņēmējdarbības vadība”.

Aicinām nekavēties ar pieteikšanos studijām, jo uzņemšana notiek pieteikumu iesniegšanas kārtībā bez konkursa – kurš pirmais iesniedz pieteikumu, tas iegūst studiju vietu.

Informāciju par papilduzņemšanu iespējams iegūt: ŠEIT! , zvanot 63629646 vai rakstot: ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: