Jaunajā mācību gadā Ventspils Digitālais centrs ir sagatavojis daudzveidīgu tehnoloģiju nodarbību klāstu, aicinot audzēkņus pieteikties 25 dažādos pulciņos. Lai noskaidrotu visus interesējošos jautājumus par pieteikšanās kārtību, nodarbību saturu un citām aktualitātēm, vecāki un skolēni tiek aicināti piedalīties informatīvajā pēcpusdienā.

Informatīvā pēcpusdiena norisināsies piektdien, 2. septembrī, plkst. 17.30 zinātnes centra VIZIUM konferenču zālē ''Beta'', 2. stāvā. Tehnoloģiju nodarbību informatīvajā pēcpusdienā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par tehnoloģiju pulciņu piedāvājumu, šī mācību gada jaunumiem, kā arī uzdot jautājumus.

Informatīvo pēcpusdienu vadīs un uz vecāku un audzēkņu interesējošiem jautājumiem atbildēs Bērnu un jauniešu izglītības programmu vadītāja Guna Stepiņa. Savukārt tiem, kuriem nav iespēja uz vecāku pēcpusdienu ierasties klātienē, tiks nodrošināta iespēja to vērot tiešsaistē Digitālā centra Facebook kontā un YouTube kanālā: www.adre.se/youtube.

Digitālā centra tehnoloģiju nodarbību katalogs, grafiks un visa nepieciešamā informācija par pieteikšanos atrodama vietnē www.adre.se/itnodarbibas. Reģistrēties nodarbībām iespējams aizpildot anketu: www.adre.se/piesakies2022.

Neskaidrību gadījumā sazināties ar Bērnu un jauniešu izglītības programmu vadītāju Gunu Stepiņu pa tālr. 28632351, e-pasts: guna.stepina@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: