Jau no aprīļa jaunā sasaukumā darbojas Ventspils Augstskolas Studentu padome. Līdz pat nākošajam pavasarim tās vadītāja būs atraktīvā un apņēmīgā ķekavniece Linda Auziņa, kura, kā pati stāsta, pateicoties liktenim un interesei par valodām, nonāca VeA, lai tagad vadītu Studentu padomi pretī jauniem sasniegumiem.

Pastāsti par sevi - no kuras puses esi un kā nonāci Ventspils Augstskolā?

– Mani sauc Linda un esmu no Ķekavas. Ventspils Augstskolā nonācu gluži nejauši, bet kā pašai patīk teikt – likteņa pirksta vadīta. Vēlējos savu nākotni saistīt ar valodām, tamdēļ Ventspils bija viena no vietām, kura bija mana saraksta augšgalā.

Kurā programmā studē un kāpēc tieši šajā programmā?

– Studēju 2. kursā “Tulkošana un valodu tehnoloģijas”, jo valodas bija mans aicinājums – ne tikai tāpēc, ka vēlējos strādāt ar svešvalodām, bet arī tāpēc, ka vēlējos uzlabot savas dzimtās valodas lietošanas prasmes.

Kādi ir tavi hobiji?

– Man, godīgi sakot, nav viena izteikta hobija, jo savu brīvo laiku katru reizi pavadu citādi. Nereti attopos pie skaļi pagrieztas mūzikas un vienkāršas atpūšanās, taču sveša nav arī kāda lasāmviela vai otiņa un krāsas uz audekla.

Kādēļ tu nolēmi iesaistīties Studentu padomē?

– Studentu padomē nolēmu iesaistīties pēc tam, kad mani uzrunāja iepriekšējā priekšsēdētāja Marta. Viņa ļoti veiksmīgi ievirzīja sliedēs, kad sāku darboties VeA Satversmes sapulcē, kas vēlāk pārgāja uz papildu darbošanos Studentu padomēs Ārējā virzienā, un nu esmu šeit. :)

Apsveicam ar jauno Ventspils Augstskolas Studentu padomes priekšsēdētājas amatu. Kādi ir tavi un tavas Studentu padomes mērķi šajā sasaukumā?

– Mani un manas SP mērķi šajā sasaukumā ir kļūt vēl aktīvākiem un beidzot atgriezt visiem tik ļoti pietrūkušo kopā būšanas sajūtu – kad tad vēl, ja ne tagad? Darbosimies tā, lai studentiem ir prieks un lai arī pašiem būtu gandarījums par paveikto.

 

Kas tavuprāt būs lielākie izaicinājumi?

– Lielākie izaicinājumi noteikti būs apvienot studijas ar Studentu padomi un nesatraukties par niekiem, taču, ja ko tiešām vēlas, tad viss izdosies, vajag tikai darīt.

Vai ir kas tāds ko tu vēlies novēlēt citiem?

– Citiem vēlos novēlēt, lai vēlme iesaistīties un darboties nekad nepamet, kā arī noteikti izbaudīt savus studiju gadus uz pilnu klapi, un, kur to var vēl labāk izdarīt, ja ne Studentu padomē!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: