Ventspils Tehnikumā sadarbības vizītē viesojās SIA "Moduls Engineering" pārstāvji. ''Moduls Engineering'' ir pieredzējis inženierkomunikāciju uzņēmums, kas veic projektēšanu, izbūvi un servisa apkalpošanu elektroapgādes un vājstrāvas tīkliem; siltumapgādes, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām, ūdensapgādes un kanalizācijas tīkliem, kā arī veic ēku būvniecības darbus.

Uzņēmums darbojas kopš 1994. gada un ir viens no lielākajiem darba devējiem inženiersitēmu jomā.

Uzņēmuma pārstāvji iepazīstināja Ventspils Tehnikuma topošos inženiersistēmu būvtehniķus, 2. un 3. kursa audzēkņus, ar uzņēmuma vēsturi, panākumiem un darbības jomu, uzsverot atvērtību sadarbībai prakses laikā un arī pēc tehnikuma absolvēšanas.

Tāpat notika uzņēma pārstāvju tikšanās ar vadošajiem speciālistiem un karjeras konsultantu, lai pārrunātu iespējas veidot veiksmīgu sadarbību nākotnē audzēkņu prakšu un pēcāk darba vietu nodrošināšanā. Tehnikuma direktores vietniece Antra Gārbena iepazīstināja viesus ar nosacījumiem un priekšnoteikumiem, kas jāievēro, lai sekmīgi īstenotu darba vidē balstītu mācību programmu, kā arī piedāvāja dažādus sadarbības modeļus.

Moduls Engineering pārstāvji iepazinās arī ar Tehnikuma mācību telpām, veltot atzinīgus vārdus mācību klašu tehniskajam nodrošinājumam un piedāvātajām iespējām iegūt konkurētspējīgu izglītību, plašas zināšanas un prasmes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: