Ventspils Augstskolā veiksmīgi izstrādāta aplikācija ar nosaukumu VeApp. Lietotne veidota kā unikāls ikdienas studiju un aktivitāšu plānošanas, informācijas izplatīšanas un vienotās komunikācijas rīks augstskolas studentiem, docētājiem un darbiniekiem.

Aplikācija VeApp augstskolas lietotājiem ļauj apskatīt sev aktuālo studiju un pasākumu kalendāru, iegūt aktuālo informāciju par plānotajiem notikumiem un pasākumiem, atrast un sazināties ar augstskolas personālu. Tāpat aplikācijā studentiem tiek dota iespēja arī atrast auditorijas un citas telpas augstskolā, kas īpaši ir svarīgi jaunajiem studentiem, kas uzsākuši studijas. Savukārt administratīvais personāls ērti un droši var pārvaldīt lietotnes sadaļas un saturu, kas dod iespēju ātri pielāgoties dažādām izmaiņām.

Unikāls VeApp ir tas, ka tajā ir iebūvētā apmeklējuma atzīmēšanas funkcija, kas dod iespēju studentiem reģistrēt savu dalību lekcijās vai pasākumos, izmantojot viedtālruņa kameru, lai noskenētu QR kodus. QR kodi tiks izvietoti pie auditoriju ieejām. Pasniedzējiem vairs nevajadzēs pašrocīgi atzīmēt lekcijā ieradušos studentus.

Tāpat lietotne kalpo arī kā informatīvā platforma, caur kuru tiek izplatīti paziņojumi un skolas jaunumi, pieejama plaša informatīvā bāze par skolas sniegtajām iespējām, lietotāji var lasīt citu lietotāju blogus, kā arī publiskos diskusiju forumus. VeApp ir pieejama gan iPhone un iPad, gan arī Android viedtālruņu lietotājiem.

VeApp mobilā lietotne un satura vadības sistēma tika izstrādāta projekta ''Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas/Next Generation Micro Cities of Europe (UIA03-250)'' ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: