Līdz 1. jūlijam Ventspils Augstskolas (VeA) Informācijas tehnoloģiju fakultātes (ITF) studentiem ir iespēja pieteikties Ventspils pilsētas domes stipendijai. Stipendija tiks piešķirta no 2021. gada septembra uz desmit mēnešiem, katru mēnesi izmaksājot 200 eiro.

Ventspils pilsētas dome pirms dažiem gadiem izveidoja stipendiju par izcilību informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomā, lai veicinātu talantīgāko un spējīgāko vidusskolu absolventu piesaisti Ventspils Augstskolai, kā arī lai attīstītu IKT jomas studējošo aktivitāti akadēmiskajā, pētnieciskajā un sabiedriskajā darbā.

Stipendijai var pieteikties Ventspils Augstskolas IKT jomas studenti, kuri ir spējuši pierādīt izcilību, augstas sekmes un īpašu radošumu vai iniciatīvu IKT jomā (datorzinātnes, elektronika).

Esošajiem VeA ITF studentiem, kā arī maģistrantūras studentiem (tajā skaitā topošajiem maģistrantūras studenti) jāiesniedz CV, sekmju izraksts, apliecinājumus par studenta sasniegumiem pēdējo trīs gadu laikā olimpiādēs, konkursos vai citos pasākumos, kas apliecina studenta iniciatīvu un radošumu saistībā ar IKT jomu, kā arī apliecinājumus par studenta dalību dažādos zinātnes un pētniecības projektos, studentu biznesa inkubatorā u.c. aktivitātēs saistībā ar IKT jomu.

Pieteikumi jāiesniedz Ventspils Augstskolā, C210. kabinetā vai elektroniski jānosūta uz e-pasta adresi: itf@venta.lv. Plašāka informācija par stipendiju un nolikums pieejams Ventspils Augstskolas mājas lapā https://www.venta.lv/stipendijas-un-krediti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: