Uzņemšana Ventspils Augstskolā (VeA) sāksies 28. jūnijā, un šogad topošie studenti varēs kandidēt uz rekordlielu valsts finansēto budžeta vietu skaitu - 320.

VeA Informācijas tehnoloģiju, Ekonomikas un pārvaldības un Tulkošanas studiju fakultātes moderni aprīkotajā studiju vidē un pieredzējušu docētāju vadībā piedāvā 16 studiju porgrammas visos studiju līmeņos.

Valsts finansētas budžeta vietas pieejamas visās trīs fakultātēs, un lielākais budžeta vietu skaits būs Informācijas tehnoloģiju fakultātes studiju programmās, kas jau vairākus gadus piesaistījušas lielu studētgribētāju interesi darba tirgū pieprasītākajās profesijās. Par Ekonomikas un pārvaldības fakultātes studiju kvalitāti vislabāk stāsta tās studenti, kuri veiksmīgi iekaro uzņēmējdarbības vidi - attīstot savus uzņēmēmumus. Piemēram, bakalaura studiju programmas ''Jaunuzņēmumu vadība'' studenti ieguvuši finansējumu sava veselīgo uzkodu biznesa attīstīšanai. Tulkošanas studiju fakultāte turpina uzlabot un papildināt bakalaura studiju programmu ''Tulkošana'', lai topošajiem valodu zinātājiem spētu sniegt tehnoloģiju laikmetam atbilstošas prasmes tulkojumzinātnē.

Studiju vide VeA kļuvusi vēl draudzīgāka jaunajiem speciālistiem. Gatavojoties jauno studentu pieplūdumam, noslēgusies rekonstrukcija VeA vecākajā - A korpusā, jaunu tehniku saņēmušas VeA mācību laboratorijas un auditorijas, kas ir gatavas gan klātienes, gan attālinātajam studiju procesam. Šobrīd top VeA mobilā lietotne VeApp, kas būs lielisks lekciju plānošanas, informācijas iegūšanas un komunikācijas palīgs gan studentiem, gan docētājiem.

Uzņemšana VeA sāksies 28. jūnijā portālā Latvija.lv. Aktuālā informācija par VeA studiju programmām un pieteikšanās gaitu atrodama mājaslapā venta.lv, kā arī ērtā veidā lasāma VeA studiju iespēju bukletā. Ikviens tiek aicināts uz virtuālo ekskursiju Ventspils Augstskolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: