Konkursa ''Ventspils IT izaicinājums'' žūrija ir izvērtējusi konkursa dalībnieku iesniegtos 1. kārtas darbus, noskaidrojot finālistus, kuriem būs iespēja cīnīties par vērienīgo naudas balvas fondu 12 000 EUR apmērā.

Žūrija, kuras sastāvā ir Ventspils Digitālā centra pārstāvji un uzdevumu veidotāji, izvērtēja visus iesūtītos konkursa darbus, līdz ar to ir noteikti finālisti visās vecuma grupās. Pirmās kārtas uzvarētāji tiks aicināti uz konkursa finālu, kas šogad norisināsies attālināti

A grupā piedalījās komandas no Latvijas vecuma grupā no 1. līdz 3. klasei, un desmit komandas tika izvirzītas finālam, starp tām ir arī:
Udens Piles
- Ventspils 6.vidusskola;
Mazie pasaules zinātnieki - Ventspils 1.pamatskola;
Mazulīši - Ventspils 2.pamatskola;
Super Trio - Ventspils 2.pamatskola.

B grupā piedalījās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vecuma grupā no 4. līdz 6. klasei, un 18 komandas tika izvirzītas finālam. No Ventspils šajā grupā piedalīsies:
Digitālie kartupeļi
- Ventspils Centra sākumskola;
IT kosmos - Ventspils Centra sākumskola;
IT agents - Ventspils 2. pamatskola;
Olimipiskie Karaļi - Ventspils Pārventas Pamatskola.

C grupā piedalījās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vecuma grupā no 7. līdz 9. klasei, un 18 komandas tika izvirzītas finālam. Ventspili šajā grupā pārstāvēs:
RandomTeam - Ventspils 4. vidusskola;
Big Burrito Blast - Ventspils 2. pamatskola;
HPH - Ventspils Valsts 1.ģimnāzija un Ventspils 1. pamatskola;
Tobillos - Ventspils Valsts 1.ģimnāzija.

D grupā piedalījās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vecuma grupā no 10. līdz 12. klasei, un 18 komandas tika izvirzītas finālam, starp tām ir:
ANTIVĪRUSI - Ventspils 4. vidusskola / Ventspils Mūzikas vidusskola;
Failed Nodes - Ventspils Valsts 1. ģimnāzija;
Big Brain Time - Ventspils Valsts 1. ģimnāzija.

Neskatoties uz to, ka finālā nebūs iespējams tikties klātienē, organizatori būs parūpējušies par dāvanām, kuras finālistiem tiks nosūtītas ar kurjera starpniecību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: