Ventspils Bērnu bibliotēka un Pārventas bibliotēka arī šogad aicina 3-4 gadus vecus bērnus iesaistīties Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Atbalsta biedrības projektā ''Grāmatu starts''.

Bērnu bibliotēkā skoliņas nodarbības notiks kā ierasts - sestdienā, bet Pārventas bibliotēkā būs iespēja pieteikties uz nodarbībām gan ceturtdienā, gan sestdienā. Pirmās nodarbības Pārventas bibliotēkā plānotas 17. septembrī plkst. 17.30 un 19. septembrī plkst. 12, savukārt Bērnu bibliotēkā - 26. septembrī plkst. 12.

Šogad ''Pūcīšu skolai'' jāpiesakās iepriekš, jo vietu skaits ir ierobežots. Lai pieteiktos ''Pūcīšu skolai'' interesenti aicināti zvanīt uz bibliotēku, kurā nolemts nodarbības apmeklēt - Bērnu bibliotēkā (tālr. 636 27361) vai Pārventas bibliotēkā (tālr. 636 80075).

No septembra līdz janvārim vienu reizi mēnesī ''Pūcīšu skolā'' bērni kopā ar vienu pavadošo personu un bibliotekāri lasīs grāmatiņas, radoši darbosies, kā arī iepazīs bibliotēku tuvāk, apskatot pat tādas telpas, kas lasītājiem ikdienā nav pieejamas, piemēram, grāmatu krātuvi.

Programma ''Grāmatu starts'' radīta, lai veicinātu pašos mazākajos bērnos interesi par lasīšanu un parādītu ceļu uz bibliotēku - vietu, kura iedvesmo bērnus lasīt un palīdz izaugt par grāmatu draugiem. Ventspils Bērnu un Pārventas bibliotēka programmā iesaistās jau sesto gadu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: