Piektdien, 28. augustā, no plkst. 9 Jaunrades namā notiks ikgadējā Ventspils pilsētas Pedagogu konference, kuru ikvienam interesentam būs iespējams vērot arī tiešraidē pašvaldības mājaslapā.

Konferenci atklās Ventspils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Ineta Tamane, sveicot klātesošos ar uzrunu, kā arī sniedzot pārskatu par 2019./2020. mācību gadā paveikto.

Turpinājumā pirmsskolas izglītības iestāžu pārstāves Lita Blāze (PII ''Varavīksne'') un Elīna Bondare (PII ''Bitīte'') pastāstīs par pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs padarīto, to vērtēšanas sistēmu un nākotnes plāniem, savukārt 1. pamatskolas direktore Sandra Šulce un 4. vidusskolas direktore Inga Bužoka dalīsies pieredzes stāstos ceļā uz kompetenču pieeju izglītībā.

Kā jauninājums jāizceļ tas, ka šī gada konferencē būs iespēja iepazīties arī ar pirmklasnieka vecāka pieredzi.

Savukārt pēcpusdienā tiks pārrunāta Ventspils izglītības iestāžu attīstības koncepcija, kā arī nākamā mācību gada prioritātes - par to pastāstīs Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece Jana Bakanauska.

Pedagogu konferences noslēgumā jau tradicionāli notiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga uzruna un klātesošo debates, pārrunājot dažādus ierosinājumus. Visiem interesentiem konferenci būs iespējams skatīt tiešraidē pašvaldības mājaslapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: