27. augustā no plkst. 16 līdz plkst. 18 Ventspils Jaunrades nams aicina visus interesentus uz Atvērto durvju dienu. Ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus un kontrolējot apmeklētāju plūsmu, Atvērto durvju dienas norise galvenokārt plānota Jaunrades nama pagalmā.

Visa pasākuma laikā uz improvizētas skatuves savas prasmes demonstrēs Jaunrades nama audzēkņi, dziedot, dejojot, muzicējot un citādi priecējot apmeklētājus.

Turpat pagalmā interesenti varēs iepazīties ar visiem interešu izglītības skolotājiem un viņu piedāvāto programmu, kas tiks uzskatāmi demonstrēta.

Mācību telpas pasākuma ietvaros izmantos tikai tehnisko jaunrades programmu pulciņi - tehniskās modelēšanas, radioelektronikas, automodelisma un planetārija pārstāvji.

Ikviens bērns un jaunietis vecumā no trīs līdz 25 gadiem aicināts nākt uz Jaunrades nama nodarbībām un attīstīt savus talantus.

Ventspils Jaunrades namā interesentiem pieejamas interešu izglītības programmas tehniskās jaunrades, sporta izglītības, kultūrizglītības un vides jomās, kā arī citas izglītojošas programmas. Vairāk informācijas Ventspils Jaunrades nama mājaslapā. Ar iepriekšējo mācību gadu pulciņu dalībniekiem skolotāji sazināsies individuāli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: