Ventspils Augstskolā (VeA) 17. augustā sākas papilduzņemšana visās studiju programmās un tā turpināsies līdz 27. augustam. Vairākās studiju programmās vēl ir pieejamas valsts finansētas studiju vietas, kuras tiks piešķirtas reflektantiem pieteikšanās rindas kārtībā.

Papilduzņemšanā pieteikšanās studijām notiks klātienē Ventspils Augstskolā. Topošajiem pamatstudiju līmeņa studentiem līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, vidējās izglītības atestāts, sekmju izraksts un centralizēto eksāmenu sertifikāts.

Topošos studentus īpaši aicinām izmantot Nakts uzņemšanu - šogad pirmo reizi studiju līgumu būs iespējams parakstīt vakara stundās, lai iestāšanos augstskolā būtu iespējams savienot ar darbu un citiem ikdienas pienākumiem. Nakts uzņemšana notiks trešdien, 19. augustā no plkst. 18 līdz 22.

Pamatstudiju programmās brīvas budžeta vietas vēl ir visās VeA fakultātēs - Informācijas tehnoloģiju fakultātē studiju programmās ''Programmēšanas speciālists'', ''Datorzinātnes'', ''Elektronikas inženierija'' un ''Kuģu navigācijas elektronika''; Tulkošanas studiju fakultātē studiju programmās ''Tulkošana'' un ''Valodu un starpkultūru komunikācija''; Ekonomikas un pārvaldības fakultātē studiju programmā ''Biznesa vadība''.

Plašāka informācija par uzņemšanu un studijām atrodama Ventspils augstskolas mājaslapā www.venta.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: