Ventspils Augstskola 15. un 22. jūlijā no plkst. 18 - 20 aicina ikvienu interesentu uz bezmaksas vebināru ciklu "Lietotāju pieredzes (UX) stratēģija un Google optimizācija (SEO)", kuru vadīs digitālā mārketinga eksperts Edgars Koroņevskis.

Vebināru ''Lietotāju pieredzes (UX) stratēģija un Google optimizācija (SEO)'' vadīs un savā pieredzē dalīsies Edgars Koroņevskis, kuram ir vairāk kā 15 gadu pieredze digitālā mārketinga un lietotāju pieredzes (UX) jomā. Edgars aktīvi darbojas kā pasniedzējs un mentors, kā arī pārstāv digitālā mārketinga uzņēmumu Picco.media.

15. jūlijā no plkst. 18 - 20 vebinārā apskatīs tēmu - ''Lietotāju pieredzes (UX) stratēģija''. Mūsdienās lietotāju pieredzes nozīme tikai pieaug - klienti izvēlās un turpina lietot preces un pakalpojumus, kurus ir ērti lietot, rada patīkamas emocijas. Kā noteikt sava biznesa mērķauditorijas, ''iekāpt'' klientu kurpēs un izvērtēt lietotāju pieredzi - to kodolīgi aplūkos vebinārā par UX jeb lietotāju pieredzi.

Savukārt, 22. jūlijā no plkst. 18 - 20 vebinārā kopā ar Edgaru apskatīs tēmu ''Google optimizācija (SEO)''. Ikdienā mēs paļaujamies uz Google, kad mums ir nepieciešams kaut ko atrast un uzzināt, tādēļ gandrīz katra uzņēmuma mērķauditorija būs atrodama šajā kanālā. Tomēr, ja vēlies augstākas pozīcijas Google rezultātos, lai auditorija pamana tieši tavu piedāvājumu un saturu, nāksies īstenot dažādas aktivitātes ilgtermiņā. Šajā vebinārā dalībnieki uzzinās svarīgākos Google optimizācijas (SEO) aspektus.

Reģistrēšanās vebināriem šeit: https://forms.gle/s9cijKNNBKnncYne9

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: