Galvenās bibliotēkas Mācību centrs janvārī aicina pieteikties diviem bezmaksas nodarbību cikliem - datorprasmju apguvei un apmācībām viedtālruņa izmantošanā.

Nodarbību ciklam ''Pamatzināšanu apguve darbā ar datoru'' aicināti pieteikties iedzīvotāji, kuriem nav priekšzināšanu darbā ar datoru. Nodarbībās varēs apgūt e-prasmes un e-pakalpojumu izmantošanu. Pavisam paredzētas astoņas nodarbības, kas notiks reizi nedēļā.

Mācības sāksies 21. - 22. janvārī. Apmācībām iespējams izvēlēties sev piemērotāko laiku - otrdienās no plkst. 11.15 līdz 12.45 vai no plkst.16.30 līdz 18 Galvenajā bibliotēkā, bet trešdienās no plkst. 9.30 līdz 11 - Pārventas bibliotēkā.

Iedzīvotāji, kuri vēlas uzzināt, kā patstāvīgi un pilnvērtīgi izmantot viedtālruņa sniegtās iespējas, aicināti pieteikties nodarbību ciklam ''Viedtālruņa izmantošana ikdienas vajadzībām''. Kopumā paredzētas sešas nodarbības, kas notiks reizi nedēļā.

Mācības sāksies 22. - 23. janvārī. Nodarbības varēs apmeklēt Galvenajā bibliotēkā trešdienās no plkst. 16.30 līdz 18 vai ceturtdienās no plkst. 11.15 līdz 12.45. Uz nodarbību nepieciešams ņemt līdzi savu viedtālruni.

Pieteikties nodarbībām varēs no 13. līdz 17. janvārim, zvanot uz tālruņa numuru 26603666.

Ventspils Galvenās bibliotēkas Mācību centrs katru piektdienu organizē arī individuālas konsultācijas par dažādiem ar tehnoloģijām saistītiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: