Pagājušā mācību gada beigās Valsts izglītības satura centra (VISC) mājaslapā netika publicēti Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma rīkotās 20. Atklātās zēnu mājturības un tehnoloģiju olimpiādes koka un metāla tehnoloģijās rezultāti. Šīs olimpiādes laureātu sarakstā bija arī vairāki Ventspils pilsētas skolu skolēni.

Atzinības olimpiādē saņēma Ventspils 2. pamatskolas skolēns Gatis Gūtmanis, 4. vidusskolas absolvents Kaspars Kukainis, kā arī Valsts 1. ģimnāzijas skolēni Artis Zemrūķis, Georgs Dogadovs, Gvido Grīnvalds, Miks Podnieks un absolvents Reinis Freibergs.

Tā kā olimpiādes organizatori sākotnēji izziņoja tikai pirmās trīs vietas, bet vēlāk, pašus dalībniekus un skolotājus neinformējot, piešķīra arī atzinības, šie rezultāti diemžēl netika ņemti vērā, maija beigās pasniedzot ikgadējās Pedagoģiskā darba Inovācijas fonda apliecības un naudas balvas.

Lai risinātu situāciju, Izglītības pārvaldes vadītāja Ineta Tamane aicināja zēnus un viņu skolotājus – 2. pamatskolas, 4. vidusskolas mājturības un tehnoloģiju skolotāju Zigmāru Sulu un Valsts 1. ģimnāzijas zēnu mājturības un tehnoloģiju skolotāju un pilsētas tehnoloģiju mācību priekšmeta jomas koordinatoru Alvi Kambutu – uz tikšanos, kuras laikā tika pasniegti Atzinības raksti un Inovāciju fonda naudas balvas.

Tikšanās laikā Tamane kopā ar skolotājiem un skolēniem izrunāja radušos situāciju, pārrunāja olimpiādē pieredzēto un apsprieda nākotnes plānus. Daudzi no laureātiem olimpiādē piedalījušies jau vairākas reizes un atzina, ka iegūtās prasmes noteikti noderēs arī turpmākajā dzīvē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: