Jaunrades namā notika sporta skolas ''Spars'' absolventu izlaidums, kurā piedalījās 68 audzēkņi basketbolā, vieglatlētikā, peldēšanā, smaiļošanā un kanoe airēšanā un sporta vingrošanā 14 treneru vadībā.

Katrs absolvents saņēma Ventspils Sporta skolas ''Spars'' profesionālās ievirzes sportā programmas apguves apliecību, kā arī ''Čempions 2019'' piemiņas medaļu ar sporta skolas simboliku.

Izlaidumā audzēkņus sveica Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece Jana Jansone, kā arī Sporta pārvaldes vadītāja Daina Paipala, novēlot jauniešiem turpināt būt aktīviem sportā un sasniegt visaugstākos mērķus, kā arī pateicās treneriem un vecākiem par ieguldījumu Ventspils jauniešu personības attīstībā.

Izlaidums notika divās programmās – V20 (līdzvērtīga pamatskolas līmenim vispārizglītojošās skolās) un V30 (līdzvērtīga vidusskolas līmenim vispārizglītojošās skolās).

V20 programmā absolvēja 54 audzēkņi, bet V30 programmu 13 audzēkņi.

Audzēkņu treneri Andris Kronbergs, Juris Petrovičs, Brigita Romanovska, Sergejs Paipals-Šulcs, Pāvels Vilcāns, Juris Petrovs, Reinis Ziemelis, Ģirts Ločmelis, Rūta Šauberga, Ojārs Burkovskis, Matīss Graudiņš, Nadežda Seile, Bruno Kaņepe un Sergejs Iļjins.

Sporta skolā ''Spars'' 2018./2019. mācību gads noslēgsies 30. augustā, bet tas atsāksies 2. septembrī, kad sāksies arī jauno audzēkņu uzņemšana.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: