Ceturtdien Ventspils Jaunrades namā notiks ikgadējais Ventspils Augstskolas pasākums “Gada balva”, kurā tiks izziņoti un sveikti šā gada visspilgtākie studenti, darbinieki un atmiņā paliekošākie pasākumi augstskolas dzīvē.

Svinīgajā pasākumā tiks pasniegtas nominācijās Gada studente, Gada students, Gada pirmkursnieks, Gada ārzemju students, Gada pasniedzējs Informācijas tehnoloģiju fakultātē, Gada pasniedzējs Tulkošanas studiju fakultātē, Gada pasniedzējs Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Gada administrācijas darbinieks, Gada pasākums, Gada labvēlis, Gada humors un Gada ķeza.

Pasākumā tiks paziņots arī profesora Andra Klausa stipendijas (mecenāts - VeA absolvents Mārtiņš Lauva) ieguvējs. Stipendiju jau vairākus gadus piešķir vienam augstskolas studentam, kurš sevi pierādījis kā sekmīgu, sabiedriski aktīvu un atbildīgu studentu.

Balvu pasniegšanas ceremonijā ar dažādiem priekšnesumiem uzstāsies VeA jauniešu deju kolektīvs Strautuguns, VeA jauktais koris Ventus un Denisa Dārzniece no Ventspils Mūzikas vidusskolas.

Studentu padomes pārstāvji pasākumā apbalvos arī labākās Kursu karu komandas un pasniegs Labestības nedēļā savāktos ziedojumus Ventspils vājredzīgo biedrībai.

Apbalvošanas ceremonija sāksies plkst. 18, bet plkst. 21 pasākums turpināsies ar Ziemassvētku balli Kristāla mirklis.

Gada balvas svinīgo ceremoniju būs iespējams vērot tiešraidē Ventspils pilsētas portālā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    Ivars Jansons 12.12.2018, 15:48:36

    Kāda jēga tam pensionāram, kurš maitā kopējo jauko ainu?

  • -2
    Spītniece 12.12.2018, 17:44:44

    Tagd,gada nogalē tiek pasniegtas entās balvas entiem inteleģences pārstāvjiem.Kad pasniegs kādu balvu kādam reāla darba darītājam?Sētniekam,kurš jau no četriem rītā tīra ietves,apkopējai,kura gādā par tīrību kabinetos,lai parazitējošiem nav savos netīrumos jādzīvo,parastam krāvējam vai strādniekam (strādniecei) cehā,kurš ar savu darbu vairo shēmotāju un kampēju bagātibu,kādam tik tiešām kārtīgam polcistam, kurš ir īsts polcists,nevis ments.(?)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: