Ventspils pilsētas Sociālais dienests apkopojis dažādas labdarības iespējas Ventspilī, ko šogad vēl varat pagūt īstenot, ziedojot dažādām Ventspils organizācijām.

Lietošanai derīgas, tīras mantas iespējams nodot atbalsta centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš, Atpūtas ielā 16. To iespējams paveikt darba dienās no plkst. 10 līdz 16 (vai vienojoties telefoniski par citu laiku). Tāpat arī integrācijas centram Atvērtās durvis, Loču ielā 8 (piektdienās un sestdienās no plkst. 12 līdz 13), krīzes centram ģimenēm ar bērniem Paspārne, Talsu ielā 39, biedrības Diakonijas centrs Ventspilī Drēbju istabai, Raiņa ielā 16, 2. stāvā (katru otrdienu no plkst.14 līdz 18) un labdarības organizācijai Dzīvības Maize, Marijas ielā (no pirmdienas līdz ceturtdienai, no plkst. 10 līdz 15, piektdienās no plkst.10 līdz 12).

Visas minētās biedrības, kas piedāvā apģērbu Ventspils mazaizsargātajām iedzīvotāju grupām, pašvaldība ik gadu atbalsta arī finansiāli. Kopumā 2018. gadā nevalstisko organizāciju sektorā pašvaldība novirza vairāk ne kā 400 tūkstošu eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: