Digitālajā centrā notika teicamnieku godināšanas pasākums, kura ietvaros apliecības par izcilu mācību vielas apguvi un īpašu centību nodarbībās saņēma gandrīz 100 tehnoloģiju pulciņu dalībnieku.

Pasākuma ietvaros skolēni tika godināti par mācību gada laikā paveikto darbu. Teicamnieki saņēma gan īpašas apliecības, gan dāvanas no Ventspils Digitālā centra.

Teicamnieku vidū bija skolēni no 6 gadu vecumam līdz 12. klasei, kuri centīgi apmeklējuši nodarbības, motivēti darbojušies tajās, izpaužoties radoši, izpildot ne tikai skolotāja standarta uzdevumus, bet arī piedāvājot savus oriģinālos risinājumus.

Digitālais centrs īpaši sveica Centra sākumskolas 5. klases skolēnus Pauli Jēkabsonu un Samantu Adrianu Jankovsku. Paulis Jēkabsons apmeklēja četrus Digitālā centra pulciņus un par teicamnieku atzīts pulciņos “Tehnoloģijas lietpratējiem”, “Robotika” un “Programmēšanas pamati”.

Savukārt Samanta Adriana Jankovska apmeklēja trīs pulciņus, un tajos visos - “3D datorgrafikas pamati”, “Datorgrafikas un datoranimācijas pamati” un “Prāta spēles”- viņas mācību darbs un motivācija novērtēta kā izcila. Īpašs prieks par Samantas centību “3D datorgrafikas pamatu” nodarbībās, jo tās šogad tika organizētas pirmo reizi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: