Ceturtdien, 17. maijā, Augstskolā notiks ikgadējā studentu zinātniskā konference “Aktualitātes tautsaimniecībā, tulkošanā un tehnoloģijās”. Šogad studentu zinātniskajai konferencei pieteikušies 26 dalībnieki, pārstāvot visas trīs Augstskolas fakultātes.

Konferencē studenti pastāstīs par savu bakalaura, maģistra, doktora, prakses vai kursa darba tēmu, vai individuāli veiktu pētījumu kāda kursa ietvaros citiem studentiem, žūrijai un visiem interesentiem. Konferencē darbs tradicionāli noritēs trīs sekcijās: ekonomikā un uzņēmējdarbības vadībā, informācijas tehnoloģijās un elektronikā un valodās, tulkošanā un starpkultūru komunikācijā.

Šogad konferencē uzstāsies kopumā 26 dalībnieki: 8 pārstāvēs Informācijas tehnoloģiju fakultāti, 7 Ekonomikas un pārvaldības fakultāti un 11 - Tulkošanas studiju fakultāti. Konferencē piedalīsies arī ārvalstu studenti, tāpēc, turpinot 2017. gadā sākto tradīciju un, pateicoties Tulkošanas studiju fakultātes studentu un mācībspēku atsaucībai, atklāšanā, kā arī ekonomikas un uzņēmējdarbības vadības sekcijas referentu uzstāšanās laikā tiks nodrošināts sinhronais tulkojums.

Konferences atklāšana notiks plkst. 14 B1 auditorijā, bet pēc atklāšanas darbs turpināsies sekcijās, kurās žūrijas komisija vērtēs darbus, lai apbalvotu katras sekcijas labākos studentus.

Studentu prezentācijas vērtēs žūrija – augstskolas mācībspēki un nozares speciālisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: