VK Ventspils Nacionālās līgas 1. divīzijas regulārajā čempionātā aizvadīja 14 spēles, kurās guva tikpat uzvaras. Jau pēc pirmā apļa spēlēm ventspilnieki atradās drošā attālumā no otrās vietas, ko turpinājumā izdevās arvien vairāk nostiprināt.

Regulārās sezonas pēdējā spēlē ar rezultātu 3:0 (25:19; 25:21; 25:22) tika uzveikti principiālie konkurenti no Aizputes. Rezultatīvākais vīrs šajā spēlē bija Kristaps Šepte ar 13 punktiem. Jāpiemin, ka mūsu komandas līderis dala līgas rezultatīvākā spēlētāja godu, neskatoties uz vairākām izlaistām spēlēm traumu dēļ.

Šobrīd VK Ventspils vīri jau uzsākuši gatavošanos izslēgšanas spēlēm un svētdien, 4. martā plkst. 14 Pārventas sporta hallē aizvadīs pārbaudes spēli ar Amber Queen komandu no Klaipēdas.

Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā komandas cīnīsies līdz divām uzvarām, kā tas bijis arī iepriekšējās sezonās. Ventspilniekiem pretī stāsies SK Lokomotīve no Daugavpils. Pirmā spēle norisināsies 10. martā Ventspilī, otrā - 17. martā Daugavpilī. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tā 18. martā norisināsies Ventspilī. Spēļu sākumu laiki vēl tiks precizēti. Regulārajā čempionātā ventspilnieki uzvarēja SK Lokomotīvi ar 3:0 un 3:1.

Izmaiņas playoff izspēles sistēmā paredzētas otrajā un trešajā kārtā. Pusfinālu un finālu sērijas vairs netiks aizvadītās, tā vietā labākās četras komandas tiksies Final 4 turnīrā. Tā kā VK Ventspils ir aktuālie Nacionālās līgas 1. divīzijas čempioni, priekšrocība finālturnīra organizēšanai tika dota tieši ventspilniekiem. Līdz ar to ir skaidrs, ka Pārventā 24. un 25. martā tiks noskaidroti jaunie Nacionālās līgas 1. divīzijas uzvarētāji.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    еs 26.02.2018, 18:53:54

    Vai ir ambīcijas spēlēt Meistarlīgā?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: