No 5. līdz 7. aprīlim Ventspils Augstskolā norisinās ikgadējās Studentu padomes vēlēšanās, kurās uz 15 biedru vietām kandidē studenti no Ekonomikas un pārvaldības, Informācijas tehnoloģiju un Tulkošanas studiju fakultātes bakalaura līmeņa studiju programmām.

Jau trešo gadu balsošana norisinās elektroniski, un tajā aicināts piedalīties ikviens Ventspils Augstskolā studējošais. Pieredze liecina, ka tendences ir mainījušās: visvairāk pieteikumu šogad saņemts no topošajiem tulkiem un tulkotājiem, taču sasparojušies arī tehnisko jomu pārstāvji.

Studentu padome augstskolas un ārējās institūcijās pārstāv studējošo intereses akadēmiskajos, sociālajos un kultūras jautājumos, līdztekus veidojot sadarbību arī ar citām augstākās izglītības iestādēm, kas īpaši izceļams tādēļ, ka pirms dažiem mēnešiem padome izveidojusi Ārējo virzienu.

Ceturtdien, 7.aprīlī, pulksten 18:00 D104 auditorijā notiks rezultātu paziņošana, kā arī priekšsēdētāja un valdes vēlēšanas, kurās savu viedokli izteiks jaunapstiprinātie biedri. Procesu klātienē vērot un uzdot jautājumus nākamajiem valdes locekļiem aicināts ikviens interesents.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: