Ventspils Augstskolā savas gaitas ir uzsākuši jaunie studenti. Kā jau katru gadu, Studentu Padome rīko pasākumus, lai palīdzētu iepazīties ar nozīmīgākajām vietām, studentiem un, galvenokārt, lai jaunajiem studentiem būtu iespēja pavadīt savu brīvo laiku jautrā un atraktīvā gaisotnē.

Apskati foto no Ventspils Augstskolas "Pilsētas rallija" un Sportiskās pēcpusdienas!

2. septembrī norisinājās jau ierastais Pilsētas rallijs, kas paredzēts, lai pirmā kursa studenti, veicot dažādus uzdevumus, iepazītos ar pilsētu. Šogad rallijā bija jānokļūst līdz Lemberga hūtei, kurā bija jāuzmin kalna augstums un jāskaita pakāpieni. Kā arī studentiem jau pašā sākumā tika parādīta viena no „zinību krātuvēm” posmā „orientēšanās pa bibliotēku”. Ātrākās komandas dalībnieki šajā posmā saņēma veicināšanas balvas no Ventspils Bibliotēkas.

Lai uzturētu možu garu jaunajos studentos, arī 3. septembrī pirmkursnieki tika aicināti uz Sportisko pēcpusdienu augstskolas basketbola laukumā. Arī šis pasākums tika organizēts, lai studenti iepazītos savā starpā, darbotos komandās un, protams, labi pavadītu laiku. Studentiem tika dota iespēja pārbaudīt savas spējas dažādos uzdevumos, piemēram, zābaka mešana tālumā, VeA spēle jeb skaitīšana ar dažādiem apgrūtinājumiem un daudzos citos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: