BK Ventspils prezidents Aivars Lembergs, atbildot uz kāda līdzjutēja jautājumu par brāļu Valteru iespējamo spēlēšanu Ventspilī, apstiprināja, ka klubs šobrīd veic pārrunas ar spēlētāja aģentu.

«Piekritu šo abu spēlētāju treniņiem kopā ar BK Ventspils, jo uzskatu, ka tas ir izdevīgi ne tikai viņiem, bet arī ventspilniekiem. Ja runājam par viņu iespējamo spēlēšanu pie mums, tad neesam aizspriedumaini,» skaidro Lembergs. Ventspils basketbola kluba prezidents uzsver, ka summa, kas būtu maksājam Kristapam Valteram, šobrīd nav pa kabatai, bet ar Sandi notiek sarunas un nav izslēgts, ka abas puses tiešām vienosies par abpusēji izdevīgiem līguma nosacījumiem. «Arī Sandis nav lēts spēlētājs, bet, ja viņš šo summu nedaudz nolaidīs, varētu arī spēlēt mūsu klubā. Atsauksmes par Sandi kā cilvēku ir ļoti labas, tā kā, ja abas puses vienosies, viņš paliks. Mēs neskatāmies uz uzvārdu un neuzskatām, ka dēliem būtu jāatbild par kaut kādiem tēva izlēcieniem vai nostāju,» Lembergs atklāj, ka galīgais lēmums vēl nav pieņemts.

Treniņos kopā ar BK Ventspils brāļi Sandis un Kristaps Valteri uzsāka augusta vidū, jo abi vēl bija bez jauna darba līguma un meklēja iespējas pienācīgi sagatavoties jaunajai sezonai. «Ventspilī ir vieni no labākajiem apstākļiem valstī, atsaucīgs bija arī treneris Roberts Štelmahers un kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics, tāpēc arī esam šeit. Paldies par šo iespēju, un arī mēs centīsimies palīdzēt ventspilnieki,» pēc ierašanās Ventspilī atzina brāļi.

Sākotnēji Lembergs gan ļāva saprast, ka neviens no Valteriem komandā nespēlēs nekādā gadījumā, taču nu šis viedoklis ir mainījies: «Mans priekšstats sākumā bija, ka šie spēlētāji ir tik dārgi, ka mēs tos vienkārši nevar atļauties. Kristaps tiešām maksā tik, cik trīs mūsu spēlētāji kopā, bet redzēsim, kā beigsies sarunas ar Sandi.»

Vasarā BK Ventspils rindās atgriezās komandas bijušais kapteinis Akselis Vairogs, kā arī tika nolīgts viens no U20 izlases līderiem Jānis Timma un amerikāņu saspēles vadītājs Donalds Simss, un pagaidām tie ir vienīgie komandas papildinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: