Olimpiskā centra Ventspils stadionā aizvadīta ikgadējā Ventspils Augstskolas Fakultāšu stafete, kurā noskaidroja fakultāti, kas uz vienu gadu ieguva savā īpašumā Ceļojošo kausu.

 

TSF komandā startēja Jānis Eglītis, Andris Gedgauds, Jānis Bute, Lauris Magazeinis, Līva Špune, Marija Vasiļjeva, Iveta Plaude un Kristīne Ivanova. EPF komanda: Matīss Kaņeps (kapteinis), Edgars Čeporjus, Mārtiņš Veiss, Rihards Saksons, Baiba Muzikante, Zane Voita, Agita Lase un Elīna Elmurzajeva. ITF komandu pārstāvēja Dāvis Štegmanis (kapteinis), Dainis Backāns, Aleksandrs Čarkins, Miks Klapers, Evita Vaviļina, Rūta Alenčika, Elīza Drīksne un Viktorija Visocka.

 

 

Vispirms visas komanda piedalījās pretstafetes skrējienā 8x60m, kurā spēcīgāka izrādījās ITF komanda, bet 100 un 400m skrējienos triumfēja EPF komanda. Šogad norisinājās arī individuālas sacensības 400m, kurā puišiem pirmajā trijniekā bija Niklāvs Šnepsts, Aleksandrs Čarkins un Edgars Čeporjus, bet meitenēm uzvarēja Baiba Muzikante.

 

 

 

Pēc rezultātu apkopošanas norisinājās apbalvošana - 1. vietu ieguva EPF, otro ITF un trešo - TSF komanda. Norisinājās atbalstītāju konkurss, kurā pārākie izrādījās ITF studenti, turklāt viņi bija sagatavojuši arī plakātus, lai atbalstītu savu fakultāti.

 

 

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: