Strauji tuvojas 16. jūnijs un 3. Ventspils Piedzīvojuma Parka Pusmaratons. Lai pienācīgi tam sagatavotos, ikviens skriešanas sporta cienītājs tiek aicināts uz kopīgajiem treniņiem.

No 5. maija Reņķa dārzā tiks oficiāli dots starts treniņiem tiem, kuri grib sākt skriet un piedalīties 3. Ventspils Piedzīvojuma Parka Pusmaratonā. Uz to aicināts ikviens sporta interesents, veselīga dzīvesveida entuziasts un ģimenes ar bērniem. Tātad katru sestdienu līdz 9. jūnijam uz koptreniņiem aicina un visus treniņa dalībniekus sagaidīs Maratona kluba treneris un viens no labākajiem Latvijas skrējējiem Aigars Matisons, kurš vadīs koptreniņus, sniegs vērtīgas konsultācijas par skriešanas tehniku, slodzēm, veselīgu sportošanu.

Tā ir iespēja ikvienam skriet gribētājam satikties, komunicēt un iedvesmot vienam otru. Treniņos pulcēsies gan Maratona kluba dalībnieki ar ilgstošu skriešanas pieredzi, gan visi tie, kas savu skriešanas karjeru tikai uzsāk. Sagatavošanās treniņos dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama.

Treniņi notiks:

5. maijā plkst.12:00 pie Reņķa dārza

12. maijā plkst. 11 Enkuru parkā pie bānīša pieturas. Ventspilī notiks Tautas skrējiens „Noskrien Bānīti”, tāpēc tiksimies Enkuru parkā pie bānīša pieturas, kur koptreniņu vadīs Aigars Matisons, lai plkst.12 izmēģinātu savus spēkus un veiktu distanci 2,4 km garumā.

19. maijā plkst.12 pie Reņķa dārza.

26. maijā plkst.11 Staldzenē pie Būšnieku ezera. Staldzenē pie Būšnieku ezera plkst. 12 (no 8.autobusa gala pieturas būs marķējums uz starta vietu) tiks dots starts skrējienam apkārt Būšnieku ezeram. Jāveic 7,5km  distance

2. jūnijā plkst.12pie Ventspils pludmalē.

9.jūnijā plkst.12 pie Reņķa dārza, pēdējais simboliskais sagatavošanās treniņš pirms 3.Ventspils Piedzīvojuma Parka Pusmaratona, kopā ar vienu no pusmaratona atbalstītājiem Nike.

Regulārie skriešanas treniņi notiek arī katru svētdienu plkst.11 ar startu Reņķa dārza auto stāvvietā.

Koptreniņu mērķis ir palīdzēt izprast skriešanu un 3.Ventspils Piedzīvojuma Parka Pusmaratona sacensību dalībniekiem veikt pēdējos sagatavošanās darbus pirms gaidāmā starta, tāpēc treniņa metodika un slodze būs piemērota. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: