Eiropas Savienības (ES) un Kanādas iniciatīva “Domājošā Kanāda” (Thinking Canada) ir iespēja Eiropas studentiem doties četru nedēļu mācību braucienā uz Kanādu.

Pēc mācību brauciena deviņi labākie studenti varēs divus mēnešus stažēties kādā no programmas vizīšu laikā apmeklētajām privātajām vai valsts iestādēm.

"Domājošā Kanāda" studiju brauciena mērķis ir piedāvāt tās dalībniekiem vienreizēju padziļinātu pieredzi Kanādā.

Intensīvu programmu ietvaros studentiem būs vizītes lielākajās privātajās un valsts iestādēs, valsts institūcijās, ideju laboratorijās un NVO, kuras darbojas Otavā, Kvebekā, Monreālā, Toronto, Vankūverā un Viktorijā. Pirms došanās uz Kanādu studentiem paredzēta trīs dienu ekskursija un diskusijas Briselē par ES un ES-Kanādas attiecībām.

Pēc četru nedēļu mācību brauciena no 2. līdz 30. septembrim deviņiem labākajiem studentiem tiks piedāvāta tālāka divu mēnešu stažēšanās, kādā no programmas vizīšu laikā apmeklētajām privātajām vai valsts iestādēm.

Vairāk informāciju par ceļojumu, tā programmu, praksi, izmaksām un to, kā pieteikties, skatīt ceļojuma tīmekļa vietnē: www.thinking-canada.eu.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: