Policija aicina cilvēkus ziņot par vietām, kurās notiek nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecība.

2012. gada martā saņemta informācija, ka Bērzu ielā, vienā no dzīvokļiem tiek veikta nelikumīga tabakas izstrādājumu un alkoholisko dzērienu (bez LR akcīzes marķējuma) glabāšana un tirdzniecība.

Policija, reaģējot uz šo informāciju, noskaidroja, ka šajā adresē dzīvo 78 gadus veca sieviete un 48 gadus vecs vīrietis. Minētajā adresē tika atsavināts nelegālais alkohols – nedaudz vairāk par 22 litriem dažāda tilpuma traukos, kā arī tabakas izstrādājumi ar citu valstu akcīzes marķējuma uzlīmēm. Kopējais daudzums – 82 cigarešu paciņas.

Savukārt šā gada 23. martā, saistībā ar nelikumīgu alkohola iegādāšanos, tika aizturēts un saukts pie administratīvās atbildības 34 gadus vecs vīrietis.

Policija turpina pievērst īpašu uzmanību šādiem gadījumiem, tādēļ aicina iedzīvotājus ziņot par vietām, kur tiek tirgots nelegālais alkohols un cigaretes. Iedzīvotāju sniegtā informācija paliks anonīma. Ziņot var Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbiniekiem telefoniski 63604703 vai ierodoties Ostas ielā 33 2. stāvā 203. kabinetā.

Ziņot var arī elektroniski. Policijā šobrīd testa režīmā darbojas e-pasta adrese: anonimi@kurzeme.vp.gov.lv, kas īpaši paredzēta gadījumiem, kad būtiska ir konfidencialitāte.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: