19. aprīlī, plkst. 12. norisināsies „Ventspils Augstskolas Karjeras dienu” atklāšana. Pasākumā piedalīsies uzņēmumi no visas Latvijas, lai VeA studentiem pastāstītu par prakses un darba iespējām.

No plkst. 10 D korpusa 1. stāvā varēs apskatīt uzņēmumu stendus, parunāt ar potenciāliem darba devējiem un uzzināt nepieciešamo informāciju, lūgums, paņemt līdzi savu CV. No plkst. 12 D104 auditorijā svinīgā atklāšana un uzņēmumu prezentācijas (tādas būs arī citās auditorijās).


Studentu lekciju grafiks tiks pielāgots pasākuma dienai, lai studentiem būtu iespēja aplūkot uzņēmumu pašizveidotos stendus, aprunāties ar firmu pārstāvjiem un noskaidrot sev interesējošus jautājumus. Uzņēmumiem būs iespēja uzstāties ar prezentāciju, kas nav garāka par 20min.

Pasākuma dalībnieki parādīsies projekta mārketinga aktivitātēs, piemēram, brošūrās, plakātos un cita veida reklāmās. Uzņēmumi varēs būt dzīvā saskarsmē ar potenciāliem darbiniekiem un nodibināt ar tiem kontaktus, informēt studentus par to vakancēm, norādīt uzņēmuma specializāciju un prasības, lai tur varētu strādāt. Stimulēt sava uzņēmuma atpazīstamību un pozitīvo tēlo.


Karjeras dienās piedalīsiies: Ventspils dome, Compensa Life Vienna Insurance Group SE, Accenture, Lattelecom, AAS Balta, C.T.CO, Tieto, Valodu Vēstniecība, Ventspils Augsto Tehnoloģiju parks, Eiropas Komisija, GSK(GlaxoSmithKline), SIA RIMI, PwC, Baltic Technology Group, Lattelecom, Lattelecom BPO.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: