Augusta sākumā Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubators sadarbībā ar Kurzemes Biznesa inkubatoru (KBI) rīkoja pirmo kopīgo pasākumu biznesa inkubatoros esošajiem uzņēmumiem.

Pasākuma galvenie mērķi bija pieredzes apmaiņa starp biznesa inkubatoru uzņēmumiem, jaunāko un veiksmīgāko ideju iepazīšana, kā arī biznesa kontaktu veidošana starp uzņēmumiem un ekspertiem. Šoreiz kontaktbiržas tēma bija eksports.

Kontaktbiržas dalībniekiem bija lieliska iespēja noklausīties VATP BI uzņēmuma „Ilstone” veiksmes stāstu par eksporta soļiem Polijā, Gunārs Grundštoks no „IT House” prezentēja sava uzņēmuma pieredzi ASV un Skandināvijas valstīs, savukārt „B-PHONE” pārstāvis pastāstīja par kļūdām un sasniegumiem, iekarojot Norvēģiju. Pasākuma oficiālā daļa noslēdzās ar Eksporta aģentūras „999 Design Group” direktora Rolanda Blezūra lekciju par eksporta iespējām Lielbritānijā.

Pasākuma otrajā daļā dalībniekiem bija iespēja dibināt kontaktus sportiskā garā, piedaloties dažādās VATP Biznesa inkubatorā esošā uzņēmuma SIA „Maratona klubs” rīkotajās aktivitātēs.

Abu biznesa inkubatoru vadības cer, ka šādi kopīgi pasākumi kļūs par labu tradīciju un arī turpmāk pulcēs Kurzemes reģiona uzņēmējus un ekspertus, lai kopīgiem spēkiem veicinātu uzņēmumu konkurētspēju Latvijā un eksporta tirgos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: