Ceturtdien, 28. aprīlī, Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes ārkārtas sēdē apstiprināts Ventspils valstspilsētas pašvaldības 2021. gada konsolidētais pārskats.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības 2021. gada konsolidētajā pārskatā ir konsolidēti 11 pašvaldības budžeta iestāžu gada pārskati, par kuriem ir saņemti zvērinātas revidentes Sandras Vilcānes (SIA ''Revidents un Grāmatvedis'') atzinumi, ka budžeta iestāžu gada pārskati sniedz skaidru un patiesu priekšstatu par iestāžu finansiālo stāvokli 2021. gada 31. decembrī. Tāpat pašvaldības konsolidētā budžeta izpildē iekļauts tās finansējums pašvaldības kapitālsabiedrībām un Ventspils Augstskolai.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības 2021. gada konsolidēto pārskatu auditējusi auditorfirma SIA ''Ernst & Young Baltic''. Ziņojumā minēts, ka pašvaldības 2021. gada konsolidētais finanšu pārskats sniedz skaidru un patiesu priekšstatu par pašvaldības finansiālo stāvokli 2021. gada 31. decembrī un finanšu rezultātiem un naudas plūsmām 2021. gadā.

Budžets sagatavots saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem: likumiem ''Par grāmatvedību'', ''Par budžetu un finanšu vadību'' un Ministru kabineta normatīvajiem dokumentiem, kas reglamentē pašvaldību grāmatvedības uzskaiti un gada pārskatu sagatavošanas kārtību.

Līdz 1. maijam konsolidētais pārskats tiks elektroniski iesniegts Latvijas Republikas Finanšu ministrijas Valsts kasē un ar pašvaldības 2021. gada konsolidēto pārskatu varēs iepazīties Valsts kases mājas lapā kase.gov.lv, kā arī portālā ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: