Šodien paredzētā AS "Latvijas Kuģniecība" (LK) akcionāru sapulce notiks pie atpūtas centra "Lejastiezumi" vārtiem novietotā mikroautobusā, novērojusi LETA video.

Akcionāru sapulcei reģistrējušies 78,2% LK kapitāla turētāju.

Spītējot salam, pie atpūtas kompleksa ieejas vārtiem tika uzsākta dalībnieku reģistrācija, kurā tika noskaidrots, ka ir pārstāvēts nepieciešamais akciju skaits sapulces norisei.

Procesā aktīvi iesaistīti abas puses pārstāvošie advokāti - Viktors Tihonovs un Lauris Liepa.

Šorīt bija apgrūtināta nokļūšana paredzētajā LK ārkārtas akcionāru sapulcē, jo aptuveni septiņus kilometrus no tās norises vietas - atpūtas centra "Lejastiezumi", Kuldīgas novadā - avarējis autobuss.

Lai arī avarējušajam autobusam ar vieglo automašīnu garām paspraukties ir iespējams, satiksme ir būtiski apgrūtināta. Citu piebraukšanas ceļu atpūtas bāzei nav.

Autobusa šoferis, jautāts, vai avārija nav izraisīta speciāli, lai bloķētu piebraukšanu "Lejastiezumiem", atteica: "Kādas muļķības!" Viņš apgalvoja, ka autobusam ceļu patraucējusi kāda vieglā automašīna, tāpēc sanācis avarēt.

Kā novēroja aģentūra LETA, pie atpūtas bāzes piebraukušas vairāk nekā 20 apsardzes, kā arī akcionāru un viņu pārstāvju automašīnas. Ēkā neviens netiek ielaists.

Kā teicis atpūtas bāzes sargs, komplekss ziemas sezonā ir slēgts un tajā neviens netiek ielaists.

LK iepriekš paziņoja, ka tehnisku problēmu dēļ šodien plānotā akcionāru sapulce tiek pārcelta. Kā iemesls sapulces pārcelšanai tika minēta "avārijas situācija", kuras dēļ nav iespējams nodrošināt sapulces norisi.

Akcionāru sapulcē plānots lemt par 2009.gada pārskata apstiprināšanu, peļņas izlietošanu, revidenta ievēlēšanu 2010.gada pārskatu revīzijai, apstiprināt statūtu grozījumus un ievēlēt padomi.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: