AS SZMA V direktors Aleksandrs Gusevs uzsver, ka vietējo uzņēmumu līdzdalība lielo projektu īstenošanā ir izdevīga ne tikai pašiem komersantiem, bet arī pilsētai kopumā.

Tāpat kā daudzi citi Ventspils uzņēmumi, arī mūsu kompānija piedalās tenderos saistībā ar dažādiem Ventspils brīvostas pārvaldes attīstības projektiem. Uzskatu, ka vietējo uzņēmumu līdzdalība lielo projektu īstenošanā ir izdevīga ne tikai pašiem komersantiem, bet arī pilsētai kopumā, jo nodrošina ar darbu tās iedzīvotājus un nodokļu nomaksu pilsētas budžetā.

Mūsu specializācija – elektromontāžas darbi un automātika, tādēļ piedalījāmies tilta paceļamā mehānisma montāžas, noregulēšanas un elektroiekārtu un automātikas programmas nodrošināšanas konkursā.

Paceļamā tilta automātika ir diezgan sarežģīta lieta, jo īpaši, ja ņem vērā, ka holandiešu speciālisti projektēja to pēc Eiropas standartiem, kas prasīja no mums pamatīgu detalizāciju. Mēs izpildījām visas holandiešu projektētāju prasības. Mūsu kompānija tāpat piedalījās tilta apgaismojuma uzstādīšanā un dekoratīvā apgaismojuma gaismas elementu montāžas darbos. Tagad pieliekam visus pūliņus, lai kvalitatīvi apkalpotu tilta paceļamo daļu mehānismus.

Mums ir liels gods strādāt pilsētas objektos, turklāt tik unikālā objektā, kāds ir paceļamais Ventas tilts. Nav šaubu, ka paceļamais tilts attaisnos sevi jau tuvākajā nākotnē un būs pieprasīts. Tas nepieciešams esošiem un nākošiem ražotnēm, kas ir izvietotas pie Ventas aiz tilta. Bez visa tā mūsu tilts ir vienkārši skaists objekts! Lai to apskatītu uz Ventspils brauca cilvēki no citam plisētam un novadiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: