Akcijā "Eņģeļi pār Latviju" veikalos Ventspilī saziedoti 1882 lati. Savukārt kopumā visā Latvijā akcijas ietvaros tirdzniecības iestādēs ziedojumu kastītēs savākti gandrīz 64 tūkstoši latu, kas nodrošinās iespēju palīdzēt un segt ārstēšanās izdevumus 16 bērniem no visas Latvijas.

Labestības akcijas laikā saziedotie naudas līdzekļi tiks izmantoti dažādiem bērnu ārstniecības nolūkiem – lai iegādātos medikamentus un speciālas ortozes, veiktu sarežģītas un vitāli nepieciešamas operācijas, kā arī algotu īpaši apmācītas kopējas un samaksātu par ārstniecības un rehabilitācijas kursiem. Akcijā kopumā saziedoti 334 799,78 lati.

„Jau ceturto gadu Eņģeļi pār Latviju vieno sabiedrību kopējam darbam – palīdzībai smagi slimiem bērniem un viņu ģimenēm. Ar katru gadu atbalsts kļūst vērienīgāks un cilvēki – atvērtāki. Šī akcija ir iesaistījusi vēl vairāk uzņēmumus un privātpersonas, kas ļauj mums palīdzēt atvieglot ikdienu kopumā 83 bērniem un viņu tuvākajiem. Jau tagad, janvārī, palīdzību saņēmušas pirmās ģimenes – tiek apmaksāti medikamenti, rehabilitācijas un operācijas. Esam priecīgi, ka ar Latvijas iedzīvotāju atbalstu tik daudziem bērniem gads iesāksies gaiši,” stāsta Rūta Dimanta, portāla Ziedot.lv vadītāja.

Jāatgādina, ka Ventspilī turpinās akcija "Radi brīnumu", kurā tiek vākti līdzekļi mazās meitenītes Katrīnas ārstēšanai.

Jāpiebilst, ka arī 17. janvārī BK Ventspils mačā FIBA Izaicinājuma kausā tiks vākti līdzekļi, lai palīdzētu mazajai Katrīnai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: