Pie biedrības "Nāc Līdzi" bērniem ciemojas pārstāvji no labdarības organizācijas ADRA.

Biedrības "Nāc Līdzi" Dienas centrā Lielajā prospektā 18-1 notika labdarības pasākums "Bērns bērnam". Mazturīgo ģimeņu bērni no Ventas kreisā krasta un Pārventas, kuri apmeklē Dienas centru, saņēma dāvanu paciņas no Austrijas bērniem.

Akciju „Bērns bērnam” Latvijā organizē biedrība ADRA (Adventist Development and Relief Agency), latviski - Adventistu Attīstības & Palīdzības Aģentūra. Šī vispasaules organizācija darbojas 125 valstīs un veic dažādas ar labdarību un palīdzību saistītas aktivitātes.

Pasākumu Dienas centrā vadīja jaunieši no Ventspils Septītās dienas Adventistu draudzes „Ceļa meklētāju” pulciņa. Katrs notikuma dalībnieks saņēma savam vecumam un dzimumam atbilstošu, īpaši sagatavotu dāvanu: paciņās bija gan saldumi, gan rotaļlietas, gan ikdienā nepieciešamās lietas (šallītes, cimdiņi, rakstāmpiederumi u.c.).

Kopā ar viesiem bērni noskatījās video prezentāciju par to, kā draugi Austrijā sagatavo viņiem dāvanas. Visi arī piedalījās rotaļās un sniedza nelielus priekšnesumus. Dienas centra bērnus biedrība ADRA iepriecināja jau otro gadu, ceram, ka šī būs jauka tradīcija, kas turpināsies arī nākotnē.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: