Olimpiskā centra Ventspils pilsētas čempionāta basketbolā pie diviem panākumiem tikuši Statoil basketbolisti, pieveicot Spars 1 un Baltijas ekspreša spēlētājus.

Mačā ar sporta skolas komandu Statoil spēlētāji pamatus uzvarai ielika jau mača pirmajā pusē, 20 minūtēs gūstot 54 punktus un izvirzoties vadībā ar 18 punktu pārsvaru. Pēc trim ceturtdaļām tablo jau rādīja 86:54, bet visā mačāStatoil svinēja uzvaru 107:87.

Krietni spraigāka spēkošanās tankotājiem iznāca ar Baltijas ekspreša komandu, jo uzvarētāji tika noskaidroti tikai mača izskaņā. Pēc desmit spēles minūtēm rezultāts bija neizšķirts 21:21, bet otrajā ceturtdaļā attālināties izdevāsStatoil komanda. Puslaika noslēgumā komandas gan šķīra tikai viena metiena tiesa – pēdējā uzbrukumā precīzs bijaekspresis Gundars Bērziņš, samazinot sāncenšu pārsvaru līdz trim punktiem 40:37. Pēc pārtraukumā Baltijas ekspresim izdevās atgūt vadību, bet izšķirošie notikumi risinājās pēdējā ceturtdaļā.

Statoil komandai, pateicoties Pētera Rudzāja veiksmei uzbrukumā, divas reizes izdevās atkarot vadību, bet pēc tam arī noturēt sāncenšus aiz sevis. Eksresim cerības glābt spēli saglabāja sāncenšu neprecizitāte soda metienos (no pēdējiem sešiem precīzi tikai divi), tomēr arī pašiem ar uzbrukumu neklājās pārāk labi. Statoil spēlētāji nosargāja vadību, svinot uzvaru 77:73.

Apskati foto no Statoil – Baltijas ekspreša mača

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: